W DNIU DZISIEJSZYM (TJ. 6.12) RESTAURACJA CZYNNA DO GODZ. 17.00

Wigilia firmowa

Rezerwacje terminów:

tel. kom.: +48 509 733 513
e-mail: restauracja@smakrozy.pl

Poniżej znajdą Państwo przykładowe menu na wigilię firmową w Restauracji Smak Róży w Katowicach. Szczegóły można ustalić indywidualnie z managerem restauracji.

 

Menu wigilii firmowej

Wariant I

2017-02::1486746052-80.png


Zupa (do wyboru jedna z proponowanych) 

  • Zupa grzybowa z makaronem
  • Barszcz z uszkami z kapustą i grzybami

Dania główne podane na półmiskach (1,5porcji ryby/os)

  • Karp panierowany smażony
  • Filet z dorsza duszony w porach
  • Łosoś pieczony

  • Ziemniak gotowany
  • Kapusta z grzybami
  • Kapusta czerwona z rodzynkami

  • Pierogi z kapusta i grzybami z cebulą smażoną 2szt/os

  • Kompot z suszu w dzbankach

Deser

  • Lody makowe/ sos karmelowy/ kruszonka korzenna
    lub / Piernikowy deser lodowy/ mus z wiśni
    – desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych

  • Sernik z piernikiem, Ciasto serowo makowe (1,5 kawałka ciasta/os)
  • Kawa, herbata podana z ekspresu

 

Informacje dodatkowe: 


*woda niegazowana (w dzbankach), kawa, herbata (serwowane z ekspresu) bez ograniczeń,
*świąteczny wystój stołów,
*niskoprocentowe napoje alkoholowe (piwo, wino) oraz napoje gazowane i soki we własnym zakresie –opłata korkowa 10zł/os,
*restauracja nie posiada w swojej ofercie mocnych alkoholi, dlatego za ich przyniesienie opłata korkowa nie jest pobierana,
*dzbanki soku (pomarańcz, jabłko 100%) 10zł/1l
*napoje gazowane (cola, fanta, sprite, tonik, woda gazowana 250ml) 6zł/szt
*wszystkie rodzaje win (Włoskie, Chilijskie) 50zł/0,7l,

*wybrana oferta dotyczy czasu rezerwacji do 4 godzin

 

Menu wigilii firmowej

Wariant II

2018-02::1518457351-95-zl.jpg

 

Zupa (do wyboru jedna z proponowanych) 

  • Zupa grzybowa z makaronem
  • Barszcz z uszkami z kapustą i grzybami

Dania główne – serwowane

  • Łosoś z pieca/ puree ziemniaczane/ pieczona dynia

  • Pierogi z kapusta i grzybami 2szt/os
  • Kompot z suszu

Deser

  • Lody makowe/ sos karmelowy/ kruszonka korzenna
    lub / Piernikowy deser lodowy/ mus z wiśnim
    – desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych

  • Sernik z piernikiem, Ciasto serowo makowe (1,5 kawałka ciasta/os)
  • Kawa, herbata podana z ekspresu

Zimna płyta

  • Śledź w oleju z cebulką
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem
  • Pasztet wołowo wieprzowy ze śliwką
  • Ryba po grecku
  • Śledź opiekany
  • Sałatka z pieczoną gruszką, serem feta i orzechem włoskim
  • Masło, pieczywo

 

Informacje dodatkowe: 


*woda niegazowana (w dzbankach), kawa, herbata (serwowane z ekspresu) bez ograniczeń,
*świąteczny wystój stołów,
*niskoprocentowe napoje alkoholowe (piwo, wino) oraz napoje gazowane i soki we własnym zakresie –opłata korkowa 10zł/os,
*restauracja nie posiada w swojej ofercie mocnych alkoholi, dlatego za ich przyniesienie opłata korkowa nie jest pobierana,
*dzbanki soku (pomarańcz, jabłko 100%) 10zł/1l
*napoje gazowane (cola, fanta, sprite, tonik, woda gazowana 250ml) 6zł/szt
*wszystkie rodzaje win (Włoskie, Chilijskie) 50zł/0,7l,

*wybrana oferta dotyczy czasu rezerwacji do 6 godzin

***każda kolejna napoczęta godzina jest dodatkowo płatna 500zł

 


 

 

 


 

Menu wigilii firmowej

Wariant III

2017-02::1486746052-80.png


Zupa (do wyboru jedna z proponowanych) 

  • Zupa grzybowa z makaronem
  • Barszcz z uszkami z kapustą i grzybami

Dania główne podane na półmiskach (1,5porcji ryby/os)

  • Karp panierowany smażony
  • Filet z dorsza duszony w porach
  • Łosoś pieczony

  • Ziemniak gotowany
  • Kapusta z grzybami
  • Kapusta czerwona z rodzynkami

  • Pierogi z kapusta i grzybami z cebulą smażoną 2szt/os

  • Kompot z suszu w dzbankach

Deser

  • Lody makowe/ sos karmelowy/ kruszonka korzenna
    lub / Piernikowy deser lodowy/ mus z wiśni
    – desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych

  • Sernik z piernikiem, Ciasto serowo makowe (1,5 kawałka ciasta/os)
  • Kawa, herbata podana z ekspresu

Zimna płyta

  • Śledź w oleju z cebulką
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem
  • Pasztet wołowo wieprzowy ze śliwką
  • Ryba po grecku
  • Śledź opiekany
  • Sałatka z pieczoną gruszką, serem feta i orzechem włoskim
  • Masło, pieczywo

 

Informacje dodatkowe: 


*woda niegazowana (w dzbankach), kawa, herbata (serwowane z ekspresu) bez ograniczeń,
*świąteczny wystój stołów,
*niskoprocentowe napoje alkoholowe (piwo, wino) oraz napoje gazowane i soki we własnym zakresie –opłata korkowa 10zł/os,
*restauracja nie posiada w swojej ofercie mocnych alkoholi, dlatego za ich przyniesienie opłata korkowa nie jest pobierana,
*dzbanki soku (pomarańcz, jabłko 100%) 10zł/1l
*napoje gazowane (cola, fanta, sprite, tonik, woda gazowana 250ml) 6zł/szt
*wszystkie rodzaje win (Włoskie, Chilijskie) 50zł/0,7l,

*wybrana oferta dotyczy czasu rezerwacji do 8 godzin *

**każda kolejna napoczęta godzina jest dodatkowo płatna 500zł