Wigilia firmowa
Rezerwacje terminów:
tel. kom.: +48 509 733 513
e-mail: restauracja@smakrozy.pl
Poniżej znajdą Państwo przykładowe menu na wigilię firmową w Restauracji Smak Róży w Katowicach. Szczegóły można ustalić indywidualnie z managerem restauracji.
Menu wigilii firmowej
Wariant I
Zupa (do wyboru jedna z proponowanych)
- Zupa grzybowa z makaronem
- Barszcz z uszkami z kapustą i grzybami
Dania główne podane na półmiskach (1,5porcji ryby/os)
- Karp panierowany smażony
- Filet z dorsza duszony w porach
- Łosoś pieczony
- Ziemniak gotowany
- Kapusta z grzybami
- Kapusta czerwona z rodzynkami
- Pierogi z kapusta i grzybami z cebulą smażoną 2szt/os
- Kompot z suszu w dzbankach
Deser
- Lody makowe/ sos karmelowy/ kruszonka korzenna
lub / Piernikowy deser lodowy/ mus z wiśni
– desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych - Sernik z piernikiem, Ciasto serowo makowe (1,5 kawałka ciasta/os)
- Kawa, herbata podana z ekspresu
Informacje dodatkowe:
*woda niegazowana (w dzbankach), kawa, herbata (serwowane z ekspresu) bez ograniczeń,
*świąteczny wystój stołów,
*niskoprocentowe napoje alkoholowe (piwo, wino) oraz napoje gazowane i soki we własnym zakresie –opłata korkowa 10zł/os,
*restauracja nie posiada w swojej ofercie mocnych alkoholi, dlatego za ich przyniesienie opłata korkowa nie jest pobierana,
*dzbanki soku (pomarańcz, jabłko 100%) 10zł/1l
*napoje gazowane (cola, fanta, sprite, tonik, woda gazowana 250ml) 6zł/szt
*wszystkie rodzaje win (Włoskie, Chilijskie) 50zł/0,7l,
*wybrana oferta dotyczy czasu rezerwacji do 4 godzin
Menu wigilii firmowej
Wariant II
Zupa (do wyboru jedna z proponowanych)
- Zupa grzybowa z makaronem
- Barszcz z uszkami z kapustą i grzybami
Dania główne – serwowane
- Łosoś z pieca/ puree ziemniaczane/ pieczona dynia
- Pierogi z kapusta i grzybami 2szt/os
- Kompot z suszu
Deser
- Lody makowe/ sos karmelowy/ kruszonka korzenna
lub / Piernikowy deser lodowy/ mus z wiśnim
– desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych - Sernik z piernikiem, Ciasto serowo makowe (1,5 kawałka ciasta/os)
- Kawa, herbata podana z ekspresu
Zimna płyta
- Śledź w oleju z cebulką
- Śledź w śmietanie z jabłkiem
- Pasztet wołowo wieprzowy ze śliwką
- Ryba po grecku
- Śledź opiekany
- Sałatka z pieczoną gruszką, serem feta i orzechem włoskim
- Masło, pieczywo
Informacje dodatkowe:
*woda niegazowana (w dzbankach), kawa, herbata (serwowane z ekspresu) bez ograniczeń,
*świąteczny wystój stołów,
*niskoprocentowe napoje alkoholowe (piwo, wino) oraz napoje gazowane i soki we własnym zakresie –opłata korkowa 10zł/os,
*restauracja nie posiada w swojej ofercie mocnych alkoholi, dlatego za ich przyniesienie opłata korkowa nie jest pobierana,
*dzbanki soku (pomarańcz, jabłko 100%) 10zł/1l
*napoje gazowane (cola, fanta, sprite, tonik, woda gazowana 250ml) 6zł/szt
*wszystkie rodzaje win (Włoskie, Chilijskie) 50zł/0,7l,
*wybrana oferta dotyczy czasu rezerwacji do 6 godzin
***każda kolejna napoczęta godzina jest dodatkowo płatna 500zł
Menu wigilii firmowej
Wariant III
Zupa (do wyboru jedna z proponowanych)
- Zupa grzybowa z makaronem
- Barszcz z uszkami z kapustą i grzybami
Dania główne podane na półmiskach (1,5porcji ryby/os)
- Karp panierowany smażony
- Filet z dorsza duszony w porach
- Łosoś pieczony
- Ziemniak gotowany
- Kapusta z grzybami
- Kapusta czerwona z rodzynkami
- Pierogi z kapusta i grzybami z cebulą smażoną 2szt/os
- Kompot z suszu w dzbankach
Deser
- Lody makowe/ sos karmelowy/ kruszonka korzenna
lub / Piernikowy deser lodowy/ mus z wiśni
– desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych - Sernik z piernikiem, Ciasto serowo makowe (1,5 kawałka ciasta/os)
- Kawa, herbata podana z ekspresu
Zimna płyta
- Śledź w oleju z cebulką
- Śledź w śmietanie z jabłkiem
- Pasztet wołowo wieprzowy ze śliwką
- Ryba po grecku
- Śledź opiekany
- Sałatka z pieczoną gruszką, serem feta i orzechem włoskim
- Masło, pieczywo
Informacje dodatkowe:
*woda niegazowana (w dzbankach), kawa, herbata (serwowane z ekspresu) bez ograniczeń,
*świąteczny wystój stołów,
*niskoprocentowe napoje alkoholowe (piwo, wino) oraz napoje gazowane i soki we własnym zakresie –opłata korkowa 10zł/os,
*restauracja nie posiada w swojej ofercie mocnych alkoholi, dlatego za ich przyniesienie opłata korkowa nie jest pobierana,
*dzbanki soku (pomarańcz, jabłko 100%) 10zł/1l
*napoje gazowane (cola, fanta, sprite, tonik, woda gazowana 250ml) 6zł/szt
*wszystkie rodzaje win (Włoskie, Chilijskie) 50zł/0,7l,
*wybrana oferta dotyczy czasu rezerwacji do 8 godzin *
**każda kolejna napoczęta godzina jest dodatkowo płatna 500zł