+48 32 730 15 77

Imprezy okoliczniościowe

Restauracja Smak Róży to doskonałe miejsce na organizację wszelkiego typu spotkań i uroczystości w gronie najbliższych. Zapewniamy perfekcyjny wystrój, starannie skomponowane menu oraz profesjonalną obsługę. Menu każdego przyjęcia tworzone jest pod czujnym okiem Szefa Kuchni, zgodnie z oczekiwaniem Gości i ich wytycznymi. Różnorodność dań pozwala na wybór spośród tradycyjnych dań kuchni śląskiej i polskiej, ale także kuchni europejskich.

Z uwagą słuchamy i wdrażamy pomysły naszych Klientów. Dbamy o to, by wszystkie czynniki współgrały ze sobą, wpływając pomyślnie na satysfakcję i zadowolenie wszystkich uczestników uroczystości.

Oferujemy organizacje imprez okolicznościowych, takich jak:

  • chrzciny,
  • komunie,
  • urodziny i imieniny,
  • jubileusze.


Rezerwacje terminów:

tel. kom.: +48 509 733 513
e-mail: restauracja@smakrozy.pl

Poniżej prezentujemy przykładowe warianty menu okolicznościowego cieszące się największą popularnością naszych Gości.

 2017-02::1486744815-uroczystosci-rodzinne.png

 

 

Menu okolicznościowe

Wariant I


(niegazowane napoje w cenie) 


Zupa 

  • Rosół z makaronem

Danie główne (1,5 porcji mięsa/os)

  • Rolada wołowa
  • Udko z kaczki 
  • Szwajcar z serem
  • Kluski jasne
  • Ziemniaki opiekane
  • Modra kapusta
  • Buraczki z jabłkiem
  • Surówka z marchwi i pomarańczy
  • Surówka z białej kapusty

Deser

  • Deser lodowy parfait toffi z musem z wiśni
    / lub pralina czekoladowa z musem malinowym
    / lub strudel z jabłkami w sosie waniliowym
    / lub gruszka w czekoladzie/lub sorbetem cytrynowym
    / pucharek lodów z owocami i bitą śmietaną  
    - desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych
  • Sernik z brzoskwiniami, jabłecznik (1,5 kawałka ciasta/os)
  • Kawa, herbata podana w termosach 

Menu okolicznościowe

Wariant II

(niegazowane napoje w cenie)


Deser

  • Deser lodowy parfait toffi z musem z wiśni
    / lub pralina czekoladowa z musem malinowym
    / lub strudel z jabłkami w sosie waniliowym
    / lub gruszka w czekoladzie/lub sorbetem cytrynowym
    / pucharek lodów z owocami i bitą śmietaną  
    - desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych
  • Sernik z brzoskwiniami, jabłecznik (1,5 kawałka ciasta/os)
  • Kawa, herbata podana w termosach

Zimna płyta

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Półmisek serów
  • Tapasy z dipami
  • Melon otulony szynką parmeńską
  • Faszerowane pieczarki
  • Tymbaliki drobiowe
  • Sałatka cezar
  • Sałatka jarzynowa
  • Masło, pieczywo

Kolacja (do wyboru jedna z proponowanych)

  • Bogracz wieprzowy z kładzionymi kluseczkami
    / Barszcz z krokietem
    / Strogonow wołowy z pieczywem

 


 

 

 

 

 



 

Menu okolicznościowe

Wariant III

2017-02::1486746052-80.png
(niegazowane napoje w cenie) 


Zupa 

  • Rosół z makaronem

Danie główne (1,5porcji mięsa/os)

  • Rolada wołowa
  • Udko z kaczki 
  • Szwajcar z serem
  • Kluski jasne
  • Ziemniaki opiekane
  • Modra kapusta
  • Buraczki z jabłkiem
  • Surówka z marchwi i pomarańczy
  • Bukiet sałat z sosem vinegret

Deser

  • Tort własny
  • Kawa, herbata podana w termosach 

Zimna płyta

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Półmisek serów
  • Tapasy z dipami
  • Faszerowane pieczarki
  • Melon otulony szynką parmeńską
  • Tymbaliki drobiowe
  • Sałatka cezar
  • Sałatka jarzynowa
  • Masło, pieczywo

 


Menu okolicznościowe

Wariant IV

(niegazowane napoje w cenie)

Zupa 

  • Rosół z makaronem

Danie główne (1,5porcji mięsa/os)

  • Rolada wołowa
  • Udko z kaczki 
  • Szwajcar z serem
  • Kluski jasne
  • Ziemniaki opiekane
  • Modra kapusta
  • Buraczki z jabłkiem
  • Surówka z marchwi i pomarańczy
  • Surówka z białej kapusty

Deser

  • Deser lodowy parfait toffi z musem z wiśni
    / lub pralina czekoladowa z musem malinowym
    / lub strudel z jabłkami w sosie waniliowym
    / lub gruszka w czekoladzie
    / lub sorbetem cytrynowym
    / lub pucharek lodów z owocami i bitą śmietaną
    - desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych
  • Sernik z brzoskwiniami, Jabłecznik (1,5porcji ciasta/os)
  • Kawa, herbata podana w termosach


Zimna płyta

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Półmisek serów
  • Tapasy z dipami
  • Faszerowane pieczarki
  • Melon otulony szynką parmeńską
  • Tymbaliki drobiowe
  • Sałatka cezar
  • Sałatka jarzynowa
  • Masło, pieczywo
     

Kolacja (do wyboru jedna z proponowanych)

  • Bogracz wieprzowy z kładzionymi kluseczkami
    / Barszcz z krokietem
    / Strogonow wołowy z pieczywem

Menu okolicznościowe

Wariant V

2017-02::1486746702-100.png

(niegazowane napoje w cenie)

 Zupa 

  • Rosół z makaronem

Danie główne (1,5porcji/os)

  • Rolada wołowa
  • Udko z kaczki 
  • Szwajcar z serem
  • Kluski jasne
  • Ziemniaki opiekane
  • Modra kapusta
  • Buraczki z jabłkiem
  • Surówka z marchwi i pomarańczy
  • Surówka z białej kapusty

Deser

  • Deser lodowy parfait toffi z musem z wiśni
    / lub pralina czekoladowa z musem malinowym
    / lub strudel z jabłkami w sosie waniliowym
    / lub gruszka w czekoladzie/lub sorbetem cytrynowym
    / lub pucharek lodów z owocami i bitą śmietaną
    - desery serwowane, do wyboru jeden z proponowanych
  • Sernik z brzoskwiniami, jabłecznik (1,5porcji ciasta/os)
  • Kawa, herbata podana w termosach

Zimna płyta

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Półmisek serów
  • Tapasy z dipami
  • Faszerowane pieczarki
  • Melon otulony szynką parmeńską
  • Tymbaliki drobiowe
  • Sałatka cezar
  • Sałatka jarzynowa
  • Masło, pieczywo